Urološka ambulanta se ukvarja s prostato tako ,da preprečuje njene bolezni. Ukvarja se tudi z boleznimi sečil pa tudi z ledvičnimi kamni.  Ena najboljših ambulant na tem področju je urološka ambulanta Maribor, zato sledite je povezavi in se naročite, če menite, da imate težave ali pa vas je na urologijo napotil zdravnik, pa ne veste, kam bi se prijavili. Vsekakor izberite kakovostno storitev, ker ni vsaka urološka ambulanta takšna, da bi ustregla temu, kar si vi želite, zato se prej pozanimajte, ali so tam dobri zdravniki in imajo sodobne ter točne naprave.

urološka ambulanta

Urološka ambulantav Alternativno medicinskem centru Sanus Statera je usposobljena tako, da lahko opravi kakovostne urološke preglede z ultrazvokom. Pregledajo lahko ledvica, mehur in tudi prostato pri moških. Vsekakor znajo narediti splošne urološke preglede ter vam seveda svetovati, če menite, da imate težave. Za vas bo poskrbel usposobljen strokovnjak urolog.

Urološka ambulanta vam nudi nezahtevne preglede, ki os za vas povsem prijetne in v redu, vendar je nekaj manjših priprav za pregled, ki jim morate slediti, da bo preiskava res dajo prave rezultate. O tem sem orate prej pogovoriti z urologom, ki ga pokličete kar po telefonu. Svetuje se, da pred pregledom ne jeste težke hrane in tak  kin napenja ter ne pijete gaziranih pijač. Super je , da ste vsaj 6 ur tešči, ko pridete na pregled, takrat seveda bo pregled najboljši, ker s bo več videlo, kot če imate povsem poln želodec in črevesje.

Verjetno vam je v interesu, da se vse izvede gladko in brez komplikacij, in to tako tudi bo, če boste sledili minimalnim navodilom pred pregledom. Drugače je bolje pregled prestaviti na dan, ko boste to lahko storili in vam to ne bo povzročalo nekih težav ali stresa. Če imate težave z ledvicami pa je dobro ta pregled opraviti kar se da čim prej, da boste vedli, kako in kaj naprej.