Tvoja zgodba je večja kot si ti misliš, pa če verjameš ali ne

Ali vam je znan slogan tvoja zgodba je večja kot si ti misliš? Gre za slogan, ki pripada knjigi, katere avtor je David Hriberski. Gre za podjetnika, ki je svoje pretekle izkušnje in svoje znanje zlil v knjigo, ki je zares nekaj posebnega. Ta knjiga vam bo omogočila, da boste z njo precej bolj enostavno prišli do ugotovitev, ki vam bodo pomagale pri postavitvi vaše poslovne poti. Nekateri ljudje celo življenje tavajo v praznini, ko ne vedo kaj neki bi počeli ali pa se ne zanjo obrniti, da bi lahko nekaj pozitivnega temu svetu prinesli in posledično bi tudi dobili v zameno nekaj denarja. Ljudje, ki v svetu delajo dobro, so običajno zelo bogati. Zakaj? Ker tako pač je.

Tvoja zgodba je večja kot si ti misliš

Slogan tvoja zgodba je večja kot si ti misliš, je seveda zelo zanimiv, saj pritegne mnoga čustva, prav tako pa dobro odgovarja na vprašanje od prej, torej zakaj neki ljudje, ki delajo nekaj pozitivnega tudi veliko lahko zaslužijo. Vsak, ki se dobro pozna, vsak ki se zaveda prednosti in slabosti svoje lastne zgodbe verjetno ve, kako neki je potrebno ravnati, da se s to njegovo zgodbo lahko komunicira s trgom, kar pa bo prineslo pozitivne ali pa negativne posledice, kar pa je predvsem odvisno od tega, kakšne informacije delijo s svetom.

Vsekakor je slogan Tvoja zgodba je večja kot si ti misliš pomemben za motiviranje vsakega, ki se že nekaj let ne premakne z neke točke. Ljudje, ki jim je kristalno jasno kako neki poteka promocija vedo, da je zgodba tista, ki igra najbolj pomembno vlogo in če je tvoja zgodba je večja kot si ti misliš, potem se ti lahko zgodi, da boš na trgu precej uspešen in boš tako uspel pridobiti precej medijske podpore, ki ti bo pomagala, da se postaviš na noge v podjetništvu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja