Če ste podjetje ali pa gospodinjstvo, pridejo velikokrat prav raztegljive folije za zavijat hrano, predmete, pakete, darila in celo palete s produkti. Slovensko podjetje Kamm trade izdeluje folije, ki so klasičnih dimenzij. Izdelujejo pa tudi folije po naročilu posebej za vas, če potrebujete posebne dimenzije pri svojih produktih ali proizvodnji in pakiranju. Folije so največkrat prozorne, lahko so barvne, neprosojne ali potiskane z vašimi logotipi in slogani ter sporočili za vaše stranke. Z barvnimi folijami pa lahko na daleč v skladišču ločite, kaj ste zavili na paletah, če so produkti različni. Pokličite za svetovanje, ker vam lahko optimizirajo sorške zavijanja produktov.

raztegljiva folija

Folije so raztegljive, iz umetnih mas in so lahko klasične ali nano folije. Nano folije so nova tehnologija, ki omogoča, da so te folije lahko tanjše in imajo manj plasti, pa so vseeno enako močne, kot tradicionalne. To je dobra novica za vse, ki bi radi zmanjšal stroške pakiranja in skladiščenja ter prevoza. Pokličite jih, ker je možno, da vam bodo drastično zmanjšali te stroške, saj vam bodo svetovali, za vašo vrsto pakiranja, katero folijo izberite, da bo delovala, da bo dovolj močna in varna in hkrati najbolj optimalne cene za vašo potrebo.

Ni vseeno, katero folijo izberete. Marsikatero podjetje ima sedaj prevelike stroške za zavijanje z raztegljivimi folijami. Splača se vam preveriti, če je tudi pri vas tako. Včasih zadostijo že tanjše folije. Zavijate lahko na roke, z ročnimi strojčki ali strojno z velikim stroji, na katere namestite velike role folije z daljšimi navitji. Tako zavijanje je izjemno hitro in zanesljivo brez človeka, ki potem paleto z zavitimi škatlami in produkti odpelje na tovornjak ali v skladišče.

Ne pozabite na personalizacijo folij, naj se od daleč vidi, kdo je paleto ali paket poslal stranki oziroma naročniku. Tudi če pakirate škatle in pakete, je pomembno, da to storite. S tem si naredite veliko reklamo in stranke ne bodo pozabile na vas.