Med prvimi podjetji, ki so se začela ukvarjati z izdelavo gumijastih avto preprog, je tudi podjetje Gledring. To podjetje je bilo prvo, ki se je začelo ukvarjati z izdelavo gumijastih avto preprog, te avto preproge pa so tudi enostavne za čiščenje in imajo prav posebne vzorce. Podjetje Gledring vam torej zagotavlja avto preproge, ki so lahko narejene po meri, mi vam čiste duše zagotavljamo, da so te avto preproge zares najboljše, ki jih lahko danes dobite na trgu.

Te avto preproge Gledring so narejene iz samo najbolj kakovostnih materialov, ti pa vam bodo zagotovili, da v vašem prevoznem sredstvu nebo nezaželenih vonjav po gumi oziroma plastiki. Vse preproge za avto Gledring so lahko narejene tudi po meri, te imajo zares odličen design, ki je enostavno čiščen, imajo elegantne robove in pa tudi identifikacijski list. Avto preproge Gledring imajo zaobljen design, torej nimajo ostrih kotov, kjer bi se lahko umazanija nabirala, ravno tako pa imajo na sebi določene točke, ki pomagajo proti drsenju nog. Podjetje Gledring pa je razvilo tudi čistilec avto preprog, ki lahko deluje brez ali pa z vodo, v vsakem primeru bo vaša preproga izgledala kot nova. To čistilo pa je narejeno na vodni osnovi in ne vsebuje nobenih slabih kemičnih snovi, tako da je to okolju prijazno.

Torej kot smo vam že omenili, je podjetje Gledring znano predvsem po svojih preprogah za avtomobile, ki pa so narejeni po meri, tako da ti zagotovo ustrezajo v vsako vozilo, mere pa so bile vzete zelo predvidno, natančno in seveda tudi pravilno, saj če bi se tu zmotili za kakšen cm ali pa dva, bi se nam to v avtu že precej dobro poznalo. Skratka merjenje bodo opravili njihovi zaposleni, tako da nikar skrbeti, da boste morali to opravljati sami in si puliti lase, ko boste preverjali ali ste pravilno izmerili ali ne.