Kar precej nas je takih, ki preživljamo počitnice v raznih kampih. Za kampiranje so dobri tudi razni baldahini, saj nam pridejo prav za različne namene. Dobri so za slabo, kot tudi lepo vreme. O teh baldahinih, ki bomo v tem članku pisali so namenjeni za kamp prikolice. Ogromno je takih, ki imajo svoje prikolice kar lep čas oziroma celo poletje nekje parkirano. Ker pa je prikolica lahko kar premalo prostor za sam dopust, si mnogi omislijo baldahin. To je nekaka streha, da nam poveča prostor, ki pa ji lahko dokupimo tudi stranice, da imamo res vse okoli zaprto.

Niso pa baldahini namenjeni samo tistim, ki se res za nekaj časa ustalijo v kakšen kampu. Nekateri so tako narejeni, da se pritrdijo na sam avtodom ali kamp prikolico in ko rabiš streho jo kar ven potegneš. Baldahin je streha oziroma neko zavetje, ki nam vedno prav pride. Na spletni strani, ki jo najdete zgoraj lahko vidite kaj vam vse ponujajo in kako zgledajo ti baldahini. Tudi si lahko naredite neko senco ali zaščito pred dežjem, ko se ustavite na kakšnem parkirišču. Zakaj bi sedeli znotraj, ko pada dež in je zunaj toplo. Zato pa je baldahin zelo priporočen za te namene.

baldahini

So za dobiti zelo različni, različnih oblik, različne dimenzije ter iz različnih materialov. Tudi, če imamo samo šotor si lahko omislimo baldahin, samo je drugače narejen. Vedno oziroma v vsakem primeru, če kampiramo se najde način, kako preživeti dan pod streho. Mogoče si kdo predstavlja, da moramo takrat se stiskat ali v šotoru, če imamo kamp prikolico smo v njej. Tisti vsi imajo narobe predstavo, saj se dobijo baldahini, ki nam lahko zelo polepšajo dneve na dopustu. Poleg se dobijo razni dodatki, ki nam lahko zelo pridejo tudi prav. Zato si poglejte kaj vam vse ponujajo, mogoče vam še kaj manjka za naslednje leto. včasih ni dovolj samo streha oziroma plahta za senco. če hočemo res dobro vse utrditi in narediti kot je prav, moramo stvari dokupit. včasih ogromno dobimo v paketu, ni pa vedno vse. poglejte kaj vam paket ponuja, lahko vam pomagajo tudi strokovnjaki za baldahine.

Kategorije: Potovanja