Če vas zanima Carthago avtodom za najem preberite, kaj vse so njegove prednosti pred drugimi ponudniki.

Ker si v podjetju želijo, da bi stranke na svojih potovanjih doživele najboljšo izkušnjo, so za vas pripravili luksuzni avtodom, ki zagotavlja odlično kakovost. 

avtodom carthago

Avtodom carthago je primeren za vse tiste, ki bi radi s svojo družino preživeli nekaj kakovostnega časa. Poleg tega je izposoja primerna tudi za vse, ki se na svojih potovanjih radi držite svojih načrtov in se neradi prilagajate drugim. Z njim se boste lahko odpravili kamorkoli si boste želeli in si ogledali vse znamenitosti, ki jih ponujajo. Vaš izlet bo potekal brez dolgotrajnih postopkov hotelskih registracij in časovne omejitve pri zajtrku ali kosilu. Z njim boste doživeli popolno svobodo.

Kaj vse je vključeno v ceno izposoje:

  • Vsak avtodom carthago je opremljen s plinsko jeklenko, razgradljivim WC papirjem, vrečkami za smeti in WC aktivnimi bakterijami za razgrajevanje.
  • Prostorna miza s 4 stoli
  • Električni priključki in podaljški so vključeni. Lahko ga parkirate kamorkoli boste želeli, brez skrbi da bi vam med tem zmanjkalo elektrike.
  • Vsak najem  vključuje  komplet za posodo, ki vključuje kozarce, krožnike, pribor, nože, rezalne deske in kuharske lonce. Lahko jih boste uporabili pri kuhanju kosil in večerij.
  • Z doplačilom nudijo tudi posteljnino in brisače – izposoja  posteljnine in dveh brisač (majhne in velike) stane 20 € na osebo.

Če vas zanima kako izgleda luksuzna notranjost, ki jo nudi avtodom carthago si lahko ogledate tudi predstavitveni video posnetek, ki ga najdete na njihovi spletni strani.

Najem  se računa po dnevih in ne po številu potnikov. Poleg tega je cena odvisna tudi od obdobja, v katerem želite vozilo najeti. Med šolskimi počitnicami je cena izposoje višja. Na ceno vpliva tudi dolžina najema in tip vozila. Pomembno je tudi, da veste kakšna je dnevno omejena kilometrina in sicer 400km na dan. Če imate hišne ljubljenčke so tudi ti z doplačilom dovoljeni.

Kategorije: Potovanja